Zwanger willen worden en het lukt maar niet

Herhaaldelijk miskramen?

Vaak blijkt dat ons lichaam niet voldoet aan wat wij zo graag willen.

Daarom is het zo belangrijk om eerst eens ons lichaam goed te gaan verzorgen.

Eten we wel goed? Vaak blijkt dat we denken goed te eten maar dat we toch te weinig voedingsstoffen binnenkrijgen.

De ene mens is de andere niet. De ene mens verbruikt veel meer  mineralen dan de andere en dus ontstaan er tekorten in het lichaam die we normaal gesproken niet meteen merken.

Dat komt dan pas in beeld als je zwanger wilt worden en het lukt maar steeds niet.

Uit de praktijk: Naam is gefingeerd.

Wilma is 26 jaar. Heeft al een aantal miskramen achter de rug als ze op de praktijk komt.

Zoals al vrij snel blijkt als Wilma vragen beantwoord en gaat vertellen zijn er nogal wat klachten. Ook oude klachten zijn van belang, en bij Wilma zit daar ook iets wat opvalt.

Wilma’s menstruatiepatroon laat wat schommelingen zien, niet heftig maar wel van belang. Zo kent ze zo nu en dan een stopdag  die dan weer de derde dag optreedt, dan weer niet en de volgende keer op een andere dag  in de cyclus valt.

De Hele spijsvertering van Wilma lijkt aardig ontregeld te zijn ( in mijn ogen). Dat zie ik aan haar uiterlijke verschijning. Wanneer ik vraag wat ze allemaal eet komt daar al aardig wat boven water. Ook haar maag en darmen werken niet naar behoren.

Ik geef haar wat aanwijzingen waardoor ze niet al teveel moet veranderen aan haar voeding. Echter moet ze wel deze aanwijzingen opvolgen wil ze haar lichaam weer in een betere staat brengen. Immers een lichaam moet ook in staat zijn om een zwangerschap te kunnen aangaan en die te kunnen voltooien.

Ik adviseer Wilma vervolgens een homeopathisch middel te gaan gebruiken voor een korte tijd en  wil haar graag terugzien.

Wanneer Wilma na een aantal weken weer komt ziet ze er toch al veel beter uit. Haar klachten zijn behoorlijk ten gunste veranderd .

Twee maanden na het laatste consult belt Wilma op en wil opnieuw een afspraak. Dan blijkt dat ze zwanger is. Fijn voor Wilma. Ze wil graag dat ik haar blijf begeleiden tijdens de zwangerschap want er zit toch nog wel wat angst voor een miskraam.

Ik help Wilma door haar zwangerschap heen en op een ochtend belt de man van Wilma mij op om te vertellen dat er die nacht een mooie dochter is geboren.